вівторок, 10 червня 2014 р.

Аеропорт Львів з незвичної точки зору.

Всі ми тепер часто літаємо і вже давно звикли до аеропортових порядків: "там не стань, тут не сядь, туди не можна, фотографувати заборонено і т.д."
Нещодавно ми побували на одній дуже цікавій екскурсії, де нам можна було і туди, і сюди, та ще й фотографувати, люб'язно запропонованій Львівським аеропортом імені Данила Галицького. Спробуємо коротко описати все це дійство:

1. Прибувши до аеропорту та пройшовши всі необхідні формальності служби безпеки, ми потрапили по іншу сторону звичних для нас місць перебування, і поглянули на аеропорт з нового, протилежного ракурсу.


2. Нам було дозволено ходити по перонах, оглядати та фотографувати з близька літаки та заглядати куди хотілось ))) Першим прибув рейс Wizz Air з Тревізо.

3.
4.
5.

6. Ось так вивантажують валізи:


7. Нашу команду фотографів люб'язно привітав капітан.


8.Бортпровідниця, одягнувши фірмову посмішку, також привіталася та прийнялася до підготовки зворотнього вильоту через 30 хв.


 9. Завантаживши на борт чергову порцію пасажирів, літак викотили на рульову доріжку.


10. Далі борт проїхавшись повз нас, направився на злітну смугу і просвистів своїми двигунами на максимальній потужності, здіймаючись до хмар...

 11.
 12.

13.Львівський новий термінал виглядає дуже сучасно та стильно - справжня гордість західної України!


 14. Погода видалась мінливою, не обійшлось і без дощу.


15. В той день Turkish Airlines прислав свій особливий боїнг, в лівреї Дортмунтської Борусії, оголосивши для нас конкурс на краще фото даного борту. Що ж, сподіваємося премогти ))

 16.
 17.

 18. Далі нам надали автобус та вивезли на злітну смугу, щоб поспостерігати посадки літаків з дууже близької відстані. Відчуття неймовірні, чесно кажучи...)

 19.
 20.
 21.
 22.

23. Ще одним сюрпризом того дня був приліт величезного боїнга 767, що привіз наших миротворців з Конго: 
http://gordonua.com/news/society/Ukrainskie-mirotvorcy-OON-vernulis-iz-Kongo-Fotoreportazh-25050.html


 24.

25. Нажаль, служба безпеки до нього нам не дозволила наблизитись...


26. А ось пасажири даного рейсу, їх зустрічали сім'ї та журналісти...


27. Після того, як ми поласували смачними обідами в їдальні для працівників, нас чекав черговий сюрприз від аеропорту - дуже цікава пішохідна екскурсія по старому Львову, а потім ще екскурсія на "паровозику") Завершили частуванням смачної кави в шоколадній майстерні. 

Далі була друга, вечірня частина заходу:


 28.Прилетів рейс з Києва, з не менш привітним пілотами )



 29. Також ми добрались до військового Боїнга, що доставив наших миротворців:

30.

31. Взагалі, було цікаво, ми прекрасно провели день. Дякуємо аеропорту Львів. Організовуйте ще такі заходи та запрошуйте нас!


Stay Tuned ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар