неділя, 3 листопада 2013 р.

HOTEL ARLAMOW ****

Майже біля самого кордону, на Польській стороні,  розвернулося і вже майже завершується будівництво неябияких маштабів об'єкту, що називатиметься готелем Арламов.
Територія даного об'єкту обіймає 156 га, знаходиться в оточенні лісів карпатської пущі, на вершині гори висотою 590 м. над рівнем моря.
Готель складатиметься з двох частин: колишнього об'єкту ради міністрів Польщі, котрому після реконструкції та генерального ремонту присвоєно назву - Резиденція, та новозбудованого ультра сучасного корпусу. Їх з'єднує підземний перехід.
В резиденції під час воєнного стану в 1982 році протягом шести місяців був інтернований Лех Валенса, згодом президент республіки Польща.


Комплекс Arlamow пропонує:
- 254 комфортабельних номера (у тому числі 20 апартаментів)
- 3 ресторани, кафе, бар і нічний клуб з боулінгом і більярдним залом
- зона SPA і Wellness, що включає 14 процедурних кабінетів, критий басейн, зовнішній басейн з термальною водою, снігові та крижані печери, сауну, російську лазню, джакузі, парові, османські, ароматичні лазні, а також інші розваги.
Всього тут одночасно можна буде розмістити 700 гостей.





Готель буде не лише прекрасним і винятковим місцем для відпочинку, але також одним з найбільших та найсучасніших конференційних центрів Польщі.
Базу для конференцій становлять чотири багатофункціональні зали загальною площею 1487 м., з можливістю поділу на 10 конференц-залів різної площі, в тому числі для майстер класів, де можна помістити разом до 1500 осіб.





Проте найбільшою гордістю готеля вважається неймовірної величини критий скляним дахом двір - патіо площею 2288 м. Тут будуть відбуватися величезні конгреси, концерти, різного роду презентації, виставки автомобілів, і навіть боксерські поєдинки.






Шанувальники спорту тут будуть шоковані якістю спортивного обладнання.
Тенісні корти разом з стінкою для скелелазання:


Чотири професійних майданчика для сквошу відповідають найвищим стандартам, в майбутньому готові для обслуговування змагань світового значення.


Є два тири, повністю пристосовані до навчань та підготовки військових.
Гості матимуть змогу пройти навчання та отримати сертифікат.


Арламов також є лижним курортом. Тут буде комплекс з двома підйомниками, трьома лижними трасами, лижною школою та власним прокатом обладнання.
Підйомник побудований таким чином, щоб доставляти лижників прямо до центрального входу в готель:



Тут буде кінна ферма з критим манежем, а також велике поле, що буде пристосоване для професійного катання. Буде створено школу верхової їзди.


Також буде облаштоване 9-лункове поле для гольфу:



Невід'ємною частиною Готелю Арламів є також мисливські котеджі у Трійці на відстані 12 км від готелю. Їх є чотири, збудовані ще в 70-х роках. Модернізовані найкращими теслями Підгалля. Про їх мистецтво свідчать багато різьблені інтер'єри, оригінальні меблі в кімнатах.

Околиці Трійці є справжнім оазисом для тих, хто шукає тиші та спокою, хто любить природу. На ближніх луках пасуться стада оленів та сарн. Можна тут побачити багато кабанів, а часом рись, вовка чи беркута. Є також власні рибні ставки.

Не обійшлось і без власного аеропорту. Смуга довжиною 1200 м та шириною 35 м. здатна прийняти не тільки малі літаки, але й чартерні рейси. Міжнародний код аеропорту: EPAR.


Номери тут матимуть такий вигляд:


Майже всі матимуть прекрасний вид на лісові гори.



Ремонтні роботи тут вже практично підходять до завершення. Офіційна дата відкриття 17.12.2013












"Продаж квитків" вже розпочато. На святкування Нового Року наприклад, вже заброньовано 70 номерів з України.

Ось такий собі Готель Арламов. Вартість проекту не багато не мало - 100 мільйонів євро.

Stay tuned...

Немає коментарів:

Дописати коментар